Gezellig lunchen in de Perenboomgaard
Gezellig lunchen in de Perenboomgaard

Lunchen in de Perenboomgaard

Zoetermeer - Op dinsdag 5 juli organiseert De Hof van Seghwaert weer  een zomerlunch in de boomgaard.

De lunch is van 12.15 tot 13.30 uur en bestaat uit soep, een broodje en een glaasje vruchtensap. Kosten zijn € 3,50 per persoon en € 1,50 voor mensen met een Zoetermeerpas. Opgeven is niet nodig, je kan gewoon aanschuiven, maar kom wel op tijd. Er is plek voor 15 personen.  Adres: achter Gaardedreef 169, vlakbij Randstadrailstation Seghwaert. 

De data voor de lunches zijn: dinsdag 5 juli, 19 juli, 2 augustus, 16 augustus, 30 augustus en 6 september en 20 september.

De Hof van Seghwaert is een gezellige wijktuin in een prachtige groene boomgaard midden in de wijk Seghwaert. Vrijwilligers onderhouden de bomen en organiseren activiteiten voor bewoners in Zoetermeer. Deze zomer ben je elke twee weken op dinsdag welkom voor de zomerlunch.

Ook op andere momenten ben je welkom voor een kopje koffie of thee of een wandeling door de wijktuin. Breng een bezoek aan het winkeltje met eigen producten uit de boomgaard zoals jam, honing, perensap, groenten uit de moestuin en zelfgemaakte zakjes met soepkruiden en zelf samengestelde theezakjes met kruiden uit onze eigen theetuin. Ook voor kinderen is er volop te doen! We zijn geopend van dinsdag tot/met zondag. Kijk voor de openingstijden op onze site www.hofvanseghwaert.nl of volg ons op Facebook. Meer informatie: info@hofvanseghwaert.nl