Ingezonden brieven

Rommel sprintergebouw

Langs deze weg wil ik even reageren op stukje in het streekblad over het vuil bij het sprinter gebouw, want ik vind dit wel erg eenzijdig over komen.
Natuurlijk is het bijna altijd een rommel bij de ondergrondse container, onze dochter woont nu 10 jaar in dit complex en zij kijkt ook nog eens uit op de containers, dit houd in geen ramen open in de zomer altijd stank overlast.
Onze dochter belt wekelijks met de gemeente stuurt foto's naar Vidomes, gooit bij ons haar vuilniszak in de container omdat hij bij haar weer eens stuk is, en heeft tot een aantal jaar geleden alles wat er naast stond er netjes in gedaan.

Maar het verhaal van de buurtbewoners klopt niet helemaal er wordt gesuggereerd dat alleen de complex bewoners het vuil daar neer gooien maar dat is niet waar. Wij als ouders hebben meerdere malen gezien dat er auto's komen aanrijden de kofferbak gaat open er wordt van alles uitgehaald en bij de containers gezet en de daders gaan er vandoor. Vervolgens gaat Vidomes een brief sturen dat de opruim kosten verhaald wordt op de bewoners en dit klopt niet. Onze dochter gaat niet betalen voor het vuil van medebewoners of van buurtbewoners want die zetten het ook neer. Inmiddels is ze eigenlijk zover dat ze het niet meer wil melden maar ja dan zit je met afval voor de deur en stank. In de portieken hangen sinds kort camera's, het beste zou zijn ook camera's op de containers te richten zo kan je de dader in de kraag vatten.

Het is gewoon ellende een te hoge huur voor wonen op een vuilnisbelt. 

Fam vanEeuwijk

Museum De Voorde

Als oud-geschiedenisdocent van het Alfrink ondersteun ik de grote waarde die het museum heeft voor het onderwijs. Ik kan mij dan ook niet voorstellen dat een stad als Zoetermeer geen museum heeft dat iets zegt over het eigen verleden.

Eric Brunings

Insturen

Wilt u ook een ingezonden brief insturen? Dat kan. U kunt een brief mailen naar redactiestreekblad@telstarmediacentrum.nl. Anonieme brieven worden niet geplaatst. Ook behoudt de redactie het recht voor om brieven in te korten. Uiteraard mogen de brieven geen discriminerende en beledigende teksten en dergelijke bevatten. Maar dat spreekt voor zich.