Proosten voor nieuwe ruimte in Zoetermeer
Proosten voor nieuwe ruimte in Zoetermeer

Ergo & Arbeid opent nieuwe praktijkruimte

Zoetermeer - Ergotherapeuten Astrid van Leest, Edith Brocken en Fleur Stoffer knippen gezamenlijk het lint door voor de opening van hun nieuwe praktijkruimte in Rokkeveen.

Door de toename aan arbeidsgerelateerde hulpvragen voor ergotherapie en re-integratiebegeleiding is Ergo & Arbeid (Den Haag en Zoetermeer) uit haar jasje gegroeid. Voor uitbreiding van de praktijk heeft Ergo & Arbeid bewust gekozen om zich centraal in de regio te vestigen. De nieuwe praktijkruimte aan de Röntgenlaan 1 (Rokkeveen) biedt Ergo & Arbeid alle mogelijkheden om haar dienstverlening en bereikbaarheid verder te verbeteren.

Met passie en enthousiasme voor het werk vertellen de ‘maten' Astrid, Edith en Fleur over hun werk als ergotherapeut en re-integratieprofessional. "Wij zijn super trots op onze nieuwe praktijk waarin wij onze cliënten mogen ontvangen. De groei die wij doormaken is niet alleen door ons specialisme, maar ook door de vele hulpvragen van cliënten met het Post Covid Syndroom. Om in te spelen op de behoeften en terugdringen van de wachtlijst hebben wij de verhuizing en uitbreiding van de praktijk nu gerealiseerd. Wij hebben nu vier behandelkamers en uitbreiding van ons team met Ergotherapeut Britt Edelstein en een praktijkondersteuner. De ergotherapeuten van Ergo & Arbeid zijn ook allemaal re-integratiecoach.