Workshop Beter slapen

Zoetermeer - Goed slapen en ’s morgens uitgerust wakker worden is helaas niet voor iedereen vanzelfsprekend. Ben je ook benieuwd wat je hier zelf in kunt betekenen? Samen met een trainer van Indigo Preventie ga je ontdekken welke factoren een slaapprobleem in stand houden en hoe je je slaap positief kunt beïnvloeden.
De workshop vindt plaats op maandag 4 juli bij inZet Centrum aan het Rakkersveld 253 en het tijdstip is van 13:45 tot 15:00 uur. Deelname is gratis en voor kinderen van 0‑4 jaar is er gratis kinderoppas aanwezig.
Neem om je aan te melden of voor meer informatie contact op met christine@stichtingpiezo.nl of bel naar inZet via 079-8887770.


Piëzo zoekt een vrijwillige kok voor de zomervakantie

Zoetermeer - Heb je in deze zomermaanden wat tijd over en zou je het leuk vinden om als vrijwilliger een aantal weken een warme, gezonde lunch te koken voor (oudere) wijkbewoners in Palenstein? Geef je dan op als vrijwillige kok voor de maandag en/of donderdag en laat de wijkbewoners genieten van jouw kookkunsten. Ook na de zomervakantie ben en blijf je natuurlijk van harte welkom bij ons als vrijwilliger. Voor aanmelden of meer informatie kunt u contact opnemen met Christine Advocaat via christine@stichtingpiezo.nl of via 06-46866491.


Piëzo zoekt creatieve vrijwilligers

Zoetermeer - In de zomervakantie organiseren wij in Palenstein elke vrijdagmiddag gezellige en creatieve activiteiten voor kinderen uit de wijk. Heb je deze zomermaanden wat tijd over, ben je creatief en werk je graag met kinderen? Dan ben jij de persoon die we zoeken. Voor aanmelden of meer informatie kun je contact opnemen met Gioia Conte via gioia@stichtingpiezo.nl of via 06-31687716.


Picknickhapjes maken

Zoetermeer - Heb je ook zo'n zin om te gaan picknicken in de zomervakantie? Kom dan op woensdag 29 juni naar inZet Buytenwegh & De Leyens en maak samen met de diëtist van Goudenhart de heerlijkste picknickhapjes. Zo weet je altijd wat je moet meenemen naar al jouw uitstapjes. Ben je tussen de 5 en 12 jaar oud? Meld je dan aan bij natalia@stichtingpiezo.nl of bel naar inZet via 079-8887770. Deelname is gratis. Woensdag 29 juni van 13:00 tot 14:30 uur aan de Cesar Franckrode 64 in Buytenwegh.