Voetspecialist bij Bal Schoenmakerij

Zoetermeer - Een voetdeskundige brengt zaterdag 9 juli een bezoek aan Bal Schoenmakerij, 't Rond 38. Gedurende deze dag zal deze dag zal deze specialist mensen met voetklachten te woord staan. 

Er wordt gratis een voetafdruk gemaakt en tekst en uitleg gegeven over de werking van de Vibrion-veer, een nieuwe Zweedse uitvoering. De Vibrion-veer is een vervangingsmiddel van de klassieke steunzool. In tegenstelling tot de rationele steunzool, die vaak hard en statisch is, heeft de Vibrion-veer een verende werking. Deze activeert de bloedsomloop. Het dagelijks elastisch verend op natuurlijke wijze lopen zonder vermoeidheid of pijnlijke voeten wordt hierdoor bevorderd.
De pijn neemt door deze behandeling af en spieren en banden worden weer krachtiger. Ook wordt door het verende effect bij iedere stap de totale voetvlakte gemasseerd wat een goede doorbloeding bevorderd. Mensen met voetklachten en uiteraard ook belangstellenden kunnen zich uitvoerig laten informeren over deze Zweedse uitvinding. Het advies van de specialist is kosteloos. Wel is het zaak van tevoren een afspraak te maken.
Bal Schoenmakerij is telefonisch bereikbaar 079-3423501

Probusclub 2000 zoekt leden

Zoetermeer - Probusclub 2000 heeft als doel het creëren en onderhouden van vriendschappen tussen haar leden.

Leden die weliswaar hun werkzame leven achter de rug hebben, maar nog steeds geïnteresseerd zijn in het kennismaken met andere mensen en het opdoen van nieuwe ervaringen. Het is een club van mannen die de 67 jaar gepasseerd zijn en die gedurende het gehele jaar op de woensdagmiddag om de week bij elkaar komen in "De Kapelaan”, centrum Zoetermeer, en daar een gezamenlijke lunch genieten.
Voorafgaand aan de lunch is er een inleider die een verhaal houdt over enig onderwerp en bij gelegenheid wordt er ook een uitstapje gemaakt waarbij ook de partners welkom zijn. Die inleider kan van buiten komen, maar ook onze eigen leden geven regelmatig een uiteenzetting over onderwerpen die zij belangrijk vinden en waarop ook een discussie kan volgen.

Herkent u zich in onze doelstellingen, neem dan contact op met onze voorzitter Ton van Vlijmen, probusclub2000@ziggo.nl die u graag nader informeert.