Kaartje leggen
Kaartje leggen

Bridgen in de zomer

Zoetermeer - Vele bridgeclubs in Zoetermeer e.o. sluiten in de zomermaanden hun bridge-poorten. De Bridge Club Zoetermeer (BCZ) echter in het geheel niet. Bij BCZ blijft men de hersencellen uitdagen tijdens de zogenaamde BCZ open zomerdrives, waarbij vanzelfsprekend ook niet BCZ-leden van harte welkom zijn.

De BCZ zomerdrives zijn de gehele zomermaanden ingepland, en wel op alle maandagavonden (start 19.30 uur), woensdag- en donderdagmiddagen (start 13.00 uur).
De drives starten in de week van 20 juni a.s., en eindigen met een laatste zitting op donderdagmiddag 25 augustus a.s., Hierbij staat elke drive op zichzelf. Kortom er is geen zomercompetitie.

Voor deelname kunt u zich nu en later per te spelen datum aanmelden. De bridgedrives worden gehouden in restaurant 1892, Dorpsstraat 74A te Zoetermeer. De deelnamekosten bedragen per keer € 5 per paar. Bij voorkeur contant te voldoen. U kunt zich echter ook zonder partner inschrijven à €2,50. In dat geval koppelt de organisatie u aan een andere speler zonder partner. Per speelmoment vallen drie paren in de prijzen. Echter bij BCZ staat de gezelligheid van het bridgespel voorop.

Voor verdere informatie verwijs ik u naar de BCZ-website.