Gezelligheid bij TV Seghwaert
Gezelligheid bij TV Seghwaert

Familiedag bij TV Seghwaert

Zoetermeer - Een week later dan gepland, maar beloond met schitterend weer werd op zondag 12 juni jl. voor alle leden en introducees de familiedag en fietstocht gehouden door TV Seghwaert.

Om 11:00 ging de fietspuzzeltocht van start. De tocht ging grotendeels door de natuur te noorden van Zoetermeer. Bij het rustpunt, de IJsboerderij in Weipoort, werd genoten van een ijsje voor de kinderen en een kop koffie. Daarna ging de tocht verder via Zoeterwoude, Stompwijk en terug naar TV Seghwaert. Het team Van Erp en Van Dam zijn de winnaars geworden door de meeste foto’s te vinden. Dank aan Van de Velden Tweewielers voor de mooie prijs.

Toen in de middag de meeste deelnemers weer terug waren, stond inmiddels ook het grote springkussen en de Silent Disco aan. Om de trek te stillen was er een goed verzorgde barbecue en er werd getennist. Ondertussen konden we ook op de grote schermen Max Verstappen (Formule 1) en Tim van Rijthoven (Libema Open in Rosmalen) zien winnen.

Er werd afgesloten met prijzentennis. Alle kinderen moesten een bal op een pion mikken om een leuk prijs te mogen uitzoeken. Iedereen ging met een prijs naar huis. 

Op 2 en 3 juli begint ons volgende toernooi. T.w. het Oldtimer toernooi. Toernooi voor 40 plussers.