Burgemeester Bezuijen heeft een bezoek gebracht aan het 60-jarige bruidspaar Kettenis-IJsebrands.
Burgemeester Bezuijen heeft een bezoek gebracht aan het 60-jarige bruidspaar Kettenis-IJsebrands. Patricia Munster

Beeld van een week in Zoetermeer

Zoetermeer - Het was weer een vol weekje in Zoetermeer. Burgemeester Bezuijen bracht een bezoek aan een jubilerend echtpaar.
Zoetermeerse sporters lieten zich zien. Op deze pagina maar ook elders in deze krant leest u meer over hun prestaties. Er zijn heel wat kampioenen gehuldigd dus dat is hartstikke positief.
Op het Houtsnipnest werd een spellenmiddag gehouden. Niet alleen voor de lol maar vooral voor het goede doel. Een mooie cheque gaat naar het Ronald McDonaldhuis.

Wilt u ook een foto insturen voor deze pagina. Dat kan. Mail dan naar redactiestreekblad@telstarmediacentrum.nl en wie weet staat volgende week uw foto wel in de krant. 

BTC heeft drie kampoensteams. Benthuizen 1 Heren Dubbel 50+  met Erik Bijl, Alex Bieshaar, Fedor Volborth en Peter Herrewijn.
Kampioen  Danny Koning, Jørgen de Groot, Ron vd Velden, Erik Steenwijk, Maarten Jonker, Hans van der Velden, Gert vd Velden
Kampioenen Roland Pijl, Mayra Smith, Sacha v. Klaveren, Archi Volborth, Marcel v. Meeuwen, Ryan v. Lierop en Ruud Glasbergen.
Josephine Rommelse (-63 kg) en Lucas Meijer (-81 kg), van Budoschool Yotosama hebben zich geplaatst voor het NK.
Dso mo15 wint in 3 weken de hoofdklasse. De Nederlandse titel op het NK voetbal en de Europacup in Denemarken.
Kinderdagverblijf het Houtsnipnest hield een spellenmiddag  voor het goede doel. Maar liefst 275 euro is er opgehaald voor het Ronald McDonaldhuis in Den Haag.