Projectleden gezocht

Zoetermeer - Met veel enthousiasme zingt a capella koor Fmajeur7 een divers repertoire, van harmonieuze ballads tot meer up tempo nummers. Wij gaan, onder leiding van dirigente Dorine Maalcke, een mooi uitdagend project aan en zoeken daarvoor projectleden. Naast Fmajeur7 treden nog 3 koren op in het Stadstheater op 15 april 2023 onder de titel: Azzuro.

Omdat het koor op dit moment uit 8 leden bestaat en we graag met meer zangers dit project willen doen, zoeken we enthousiaste zangers die van oktober tot en met april met ons mee willen zingen. Met name tenoren, bassen en alten worden gezocht. Heb je zangervaring en denk je dat a capella en het project iets voor jou is? Neem dan contact op via mailadres info@fmajeur7.nl of kijk op www.fmajeur7.nl Repetitie op de maandagavond.


Kennissessie over Indonesiƫ

Zoetermeer - Op maandag 20 juni vindt er bij inZet Centrum een interactieve kennissessie plaats over de ervaringen rond de onafhankelijkheid van Indonesiƫ. Vrijwilligers delen hun kennis met de aanwezigen, waarbij de geschiedenis van Indonesiƫ, onder andere de pre-koloniale tijd en de koloniale tijd (VOC), geschetst wordt. Wilt u meer informatie over deze bijeenkomst of wilt u zich aanmelden? Mail dan naar Christine Advokaat christine@stichtingpiezo.nl of bel naar inZet via 079-8887770. Maandag 20 juni van 13:45 tot 15:00 uur aan het Rakkersveld 253. Deelname is gratis.


Hospice zoekt vrijwilligers

Zoetermeer - Het Hospice zoekt vrijwilligers. Het gaat om vrijwilligers voor de zorg en vrijwilligers die een warme maaltijd koken. Daarnaast zoekt het hospice vrijwilligers die willen helpen bij het onderhoud van de tuin. Het hospice aan de Schoolstraat 1 is een gastvrij huis waar mensen die ongeneeslijk ziek zijn, kunnen verblijven in de laatste fase van hun leven. Als het niet meer mogelijk is iemand thuis te verzorgen, is het hospice met zijn huiselijke sfeer een goed alternatief. Het hospice wordt gerund door verpleegkundigen van Buurtzorg en een groot aantal vrijwilligers.
Informatie of aanmelden via hospicezoetermeer@buurtzorgnederland.com of 06 1274 6065.