Kaartverkoop nieuw seizoen Stadstheater

Zoetermeer - De kaartverkoop van het nieuwe theaterseizoen 22/23 is van start! Het is vanaf nu mogelijk om tickets te bestellen voor alle voorstellingen die komend theaterjaar op het podium staan van het Stadstheater Zoetermeer. 

Met zo’n tweehonderd voorstellingen in het programma is er voor ieder wat wils. Van cabaret tot dans en van nieuw talent tot de grote, gevestigde namen. Op 23 juni presenteert het Stadstheater alles over het nieuwe programma op de seizoenspresentatie.
Onder meer René van Kooten, Marlijn Weerdenburg, Barrie Stevens en Lenny Kuhr komen in het nieuwe seizoen met een persoonlijke show naar het theater. Ook de familiemusical Assepoester, de toneelklassieker De Kersentuin met Anniek Pheifer en Jeroen Spitzenberger en de Beatles-tributeband The Analogues komen naar Zoetermeer.

Meer dan ooit kun je spreken van een positief seizoen. Theatermakers spelen met wat luchtigere en vrolijkere voorstellingen in op de behoeftes van theaterbezoekers na de coronacrisis. De cabaretliefhebber zit komend jaar dan ook zeker goed. Grote namen zoals Daniël Arends, Patrick Laureij en Tineke Schouten zijn afwisselend te zien met nieuwe talenten. Denk hierbij aan Lisa Ostermann en het duo Grof Geschud. Door de pandemie hebben zij nog maar weinig kunnen spelen, maar hun voorstellingen zijn van hoge kwaliteit. Voor iedereen die zich wil laten verrassen, zijn deze voorstellingen een echte aanrader.

Verschillende artiesten geven met live previews alvast wat weg van hun nieuwe shows tijdens de seizoenspresentatie op 23 juni. Er zijn nog kaarten beschikbaar. Ga voor meer informatie en kaarten bestellen naar www.stadstheater.nl