Tennis&Padel Toernooi

Benthuizen - Zoals elk jaar begint de zomervakantie voor de kinderen van de Benthuizer TennisClub met de BTC Kids Tennis&Padel 3Daagse! Dit jaar met de nieuwste racketsport: padel.

Van maandag 11 t/m woensdag 13 juli 2022 (van 09.00 – 17.00 uur) zal tennis- en padelleraar Allard Schaap samen met de jeugdcommissie de BTC Kids Tennis&Padel 3Daagse organiseren. 3 dagen vol met Tennis en Padel, maar ook andere leuke en sportieve activiteiten zoals: een 6 kamp op de club, klimmen bij Klimpark Alphen aan den Rijn, Tuben bij Outdoorvalley in Bergschenhoek, een tennis- en padeltoernooi, BBQ, Bingo en een grote verloting!

Het programma van de BTC Kids Tennis&Padel 3Daagse is all-inclusive!, een lunch, drinken en snacken op alle dagen. Knderen die nog geen lid zijn van BTC en die de zomervakantie leuk en actief willen beginnen kunnen zich ook inschrijven voor de BTC Kids Tennis&Padel 3Daagse 2022.Ook leuk om je samen met een goede vriend of vriendin in te schrijven. Inschrijven kan tot 20 juni 2022. Meer informatie  www.benthuizertennis.club