Kleurrijk Zoetermeer

Zoetermeer - In de Baztile ateliers aan de Rokkeveenseweg 46c is van 24 juni tot 10 juli de expositie Kleurrijk Zoetermeer te zien.
13 kunstenaars laten hun werk zien, oa het werk wat ze gemaakt hebben tijdens het grote project The Colourfield Performance . Dit 6 maanden durende project was te zien in 2021 in Park Lingezegen te Elst. Aan dit project deden 500 kunstenaars mee en maakten ter plekke op één dag een kunstwerk van ruim 2 bij 2 meter. Iedereen is bij de opening welkom op zaterdag 25 juni van 13.00 tot 17.00 uur.


Expositie Fotoclub Lamar

Regio- Op dit moment zijn er twee actuele exposities waarmee Lamar exposeert. In de Oudelandse Hof in Berkel en Rodenrijs met verschillende thema's zoals o.a. landschappen, macro en vlinders en met een speciale expositie "Abstract” bij Huize Kinesis in Delft. Fotoclub Lamar is een kleine besloten Zoetermeerse fotoclub die nadat een aantal fotografen elkaar ontmoetten bij het CKC (Centrum voor Kunst en Cultuur Centrum Zoetermeer) is opgericht in 2016. De fotoclub werkt regelmatig met gezamenlijke thema's waar zij elkaar uitdagen en versterken. Op de locatie vindt u meer informatie over de getoonde foto's en de fotografen. Bij de Galerie van het Oudelandse Hof (Oudelandselaan 226, Berkel en Rodenrijs) kun je terecht tijdens de openingsuren en de expositie bevindt zich beneden in de algemene ruimtes. De expositieruimte Huize Kinesis (Huiskinesis.nl) is geopend van woensdag t/m zaterdag 13.00 - 17.00 uur. Toegang is gratis