Bingo

Zoetermeer - Wijkvereniging Rokkeveen houdt 24 juni een bingo. Tijdens deze avond worden in totaal 11 rondes gespeeld. Ze spelen één voorronde, één kleine super en 1 grote superronde en 8 gewone rondes, waarbij de winnaar van de eerste normale ronde met een volle kaart onze gast van de avond zal zijn die de 8 “gewone" rondes op kosten van het huis mag spelen.  Tijdens de bingo avonden zijn er cadeaubonnen, gevulde enveloppen en leuke prijzen voor de loterij met een aantal gratis bingokaarten voor de volgende bingoavond. Door de verschillende variaties in hoeveelheid bingokaarten kunt u al meespelen met een klein boekje (1 kaartje per ronde) vanaf € 12,50 per avond.  Aanvang van deze bingo in het wijkgebouw is rond 20:00 uur.  Wijkvereniging Rokkeveen, Prismalaan 34 (naast het zwembad).


Schuurtje van Vincentius

Zoetermeer - Het schuurtje is weer open op zaterdag 18 juni van 9.00 tot 15.00 uur, Plesmanstraat 7-8, Zoetermeer. Er is een groot/mooi aanbod van tweedehands spullen die in goede staat verkeren voor een klein bedrag. De opbrengst van de verkoop komt ten goede aan het sociale werk van de Vincentiusvereniging.


Parkinson Café

Zoetermeer - In het Parkinson Café van 21 juni gaat het vooral over bewegen buitenshuis, in het bijzonder op hulpmiddelen daarvoor. Na een korte inleiding door de fysiotherapie van Goudenhart is er demonstratie door WMO solutions en Medipoint van driewielers en scootmobielen. Ook is er gelegenheid voor een proefrit.  U bent van harte welkom vanaf 14.30 uur (inloop) in een zaal van Palet-Welzijn, Bijdorplaan 471. Openingstijden: 14.45 – 16.30 uur. De toegang is gratis. Voor verdere informatie: zie www.parkinsoncafézoetermeer.nl


Schilderen in Italiaanse sfeer

Zoetermeer - Maak je eigen schilderij tijdens deze gezellige en creatieve middag. Schilderen kan iedereen! Met heel veel voorbeelden én de hulp van kunstenares Olga Roeting. Tijdens de workshop kan je genieten van traditioneel Italiaans eten en drinken. De schilderworkshop kost € 17,50. Speciale schilders-aanbieding: Een kopje echte Italiaanse koffie met traditioneel Italiaans gebak voor maar €5,-. Uiteraard is er de mogelijkheid na de workshop te blijven eten. Locatie: trattoria Di Niente, Dorpsstraat 112a, Zoetermeer. Datum: Donderdagmiddag 14 juli van 15:00 tot 17:30 Reserveren: Mail roeting.art@gmail.com. Voor meer informatie zie www.roeting-art.nl.