Beter omgaan met stress

Zoetermeer - Op maandag 20 juni vindt de workshop ‘omgaan met stress’ plaats bij inZet Rokkeveen. De workshop vindt plaats van 14:00 tot 16:00 uur. Deelname is gratis.
Stress heeft veel invloed op je gezondheid. Daarom is het belangrijk om zo goed mogelijk voor jezelf te zorgen. Tijdens deze workshop van Indigo Preventie krijg je inzicht in de manier waarop jij met stress omgaat, en leer je wat stress precies met je doet.
De workshop vindt plaats op maandag 20 juni van 14:00 tot 16:00 bij inZet Rokkeveen (Nathaliegang 79). Deelname is gratis. Voor aanmelden of meer informatie, stuur een mail naar e.hengeveld@inzet-indewijk.nl of bel naar 088-023 42 45. Of loop even langs bij inZet aan de Nathaliegang.


Wat zijn mijn talenten?

Zoetermeer - Waar ben jij goed in en benut je jouw talenten zo optimaal mogelijk? Samen met een trainer van Indigo Preventie en de andere deelnemers in de groep ga je op zoek naar jouw talenten en wat deze voor jou betekenen. Deze workshop wordt gegeven op donderdagmiddag 16 juni bij inZet Buytenwegh & De Leyens van 12:30 tot 14:30 uur. Deelname is gratis en voor kinderen van 0-4 is er gratis kinderoppas aanwezig. Het adres is César Franckrode 64. Neem om je aan te melden of voor meer informatie contact op met Natalia Sadinska via natalia@stichtingpieze.nl of bel met inZet via 079-8887770.


Kennissessie over  Indonesië

Zoetermeer - Op maandag 20 juni vindt er bij inZet Centrum een interactieve kennissessie plaats over de ervaringen rond de onafhankelijkheid van Indonesië. Vrijwilligers delen hun kennis met de aanwezigen, waarbij de geschiedenis van Indonesië, onder andere de pre-koloniale tijd en de koloniale tijd (VOC), geschetst wordt. Interacties, eigen ervaringen van aanwezigen en foto's uit die tijd zijn van harte welkom. De gespreksleider is een vrijwilliger van Stichting Piëzo, deskundig met betrekking tot het onderwerp en een ervaren gespreksleider.

Wilt u meer informatie over deze bijeenkomst of wilt u zich aanmelden? Mail dan naar Christine Advokaat christine@stichtingpiezo.nl of bel naar inZet via 079-8887770. Maandag 20 juni van 13:45 tot 15:00 uur aan het Rakkersveld 253. Deelname is gratis.