Het Italiaanse RanestRane komt naar de Boerderij.
Het Italiaanse RanestRane komt naar de Boerderij.

Uniek filmconcert in de Boerderij

Zoetermeer - De Italiaanse rockband RanestRane komt 11 juni terug naar de Boerderij met een nieuw 'CineConcert' oftewel filmconcert. Deze avond vertolken ze Apocalypse Now.

RanestRane is een progrock band die ook buiten de Italiaanse grenzen bekendheid geniet. Zij stonden al op de grote prog festivals en de bandleden spelen ook samen met grote namen als Steve Rothery van Marillion.

Maar hun spektakelstukken zijn toch wel de indrukwekkende 'CineConcerts'. Zo vertolkten zij Nosferatu, The Shining en A Space Odyssey. En vorig jaar brachten zij succesvol The Wall van Pink Floyd voor ons publiek. Nu spelen ze dus de originele soundtrack van Francis Ford Coppola met achter hen de film groot geprojecteerd.
Er is ook ruimte voor eigen interpretatie en nummers. Het is geen simpele weergave van beeld en vertolking van de soundtrack; RanestRane zorgt voor een compleet nieuwe beleving van de mix van beeld en geluid.

Filmconcert
Het filmconcertApocalypse Now van RanestRane is zaterdag 11 juni te zien bij Poppodium De Boerderij. Het concert begint om 20.30 uur. Kaarten kosten 23,50 in de voorverkoop of 24 euro aan de zaal.
Voor meer informatie en kaartjes ga je naar poppodiumboerderij.nl