Patrick Laureij komt naar het Stadstheater.
Patrick Laureij komt naar het Stadstheater.

Patrick Laureij met nieuwe show in Stadstheater

Zoetermeer - Stand-upcomedian Patrick Laureij komt 13 oktober naar het Stadstheater. Hoewel de verkoop nog niet is gestart, zijn een aantal voorstellingen al in voorverkoop gegaan. Zo ook Patrick Laureij met zijn voorstelling LIVE.

Met een onvervalst Rotterdams accent en de bijbehorende eerlijkheid zet Patrick Laureij alweer zijn derde theatervoorstelling neer. In 2013 won hij de publieks- en juryprijs van het cabaretfestival Camaretten. De vorige voorstellingen van Patrick Laureij, Dekking Hoog en Nederlands Hoop, waren een groot succes. Door heel Nederland tourde hij langs uitverkochte zalen. Zijn nieuwe show LIVE bestaat uit tachtig minuten verbaal geweld. Over zichzelf en de wereld om hem heen. Zoals altijd is de comedian hierin genadeloos, goudeerlijk en hilarisch.
Voordat Patrick Laureij zijn show geeft, is er een speciaal voorprogramma te zien. Het publiek kan alvast in de stemming komen met een optreden van Sezgin Güleç. Hij is kersvers lid van stand-upcomedycollectief de Comedytrain, waar ook Patrick Laureij onderdeel van is. Zodra hij op het podium stapt, laat hij weten dat er geen enkele ruimte meer is voor uitgespeelde typetjes, pretentieusheis of oneerlijkheid. Niet voor tere zieltjes, maar extreem grappig.
Do 13 okt 2022 € 21,50 | 20:15 uur. www.stadstheater.nl