DSO zet jubilarissen in het zonnetje.
DSO zet jubilarissen in het zonnetje.

Jubilarissen avond bij DSO

Zoetermeer -- Onlangs werd in de kantine van SV DSO op Sportpark Bentwoud de traditionele jubilarissen avond gehouden.

Ieder jaar worden de sv DSO leden die 25, 40, 50, 60, 65, 70 en 75 jaar lid zijn gedecoreerd met een fraaie herinneringsspeld vergezeld van bijbehorende bloemen. Tevens werd van iedere jubilaris een speech voorgedragen door de jubilarissen commissie die betrokkenen hun sv DSO carrière met een kwinkslag lachend doornemen.
Bijzonder dit jaar was de huldiging van sv DSO haar oudste lid. Jaap van der Harst, 91, ontving zijn 50-jarig lidmaatschap speld. Vorig jaar heeft sv DSO ook ingevoerd dat degenen die 50-jaar lid zijn en geen lid van verdienste of Erelid een speciaal op naam ingegraveerd herinnerings beeldje ontvangen. Jaap kreeg die dus ook.
Degenen die deze avond werden gedecoreerd: 75 jaar lid: Jan Akkerman en Jan Hoogerdijk, 70 jaar lid
Joris Waltman, 50 jaar lid Jaap van der Harst, 40 jaar lid:  Leo Rook , Sander Stiefelhagen en Jan Koole, 25 jaar lid: Dick van den Berg en Aad van de Goes. Martin Mosterd en Bert van der Wees ontvingen hun 50 jarig lidmaatschap beeldje met persoonlijke inscriptie.
sv DSO heeft op dit moment 103 personen die 25 jaar op langer lid zijn van onze club, een aantal waar eenieder trots op kan zijn!