De kinderen van de Piëzo TalentenAcademie Oosterheem brachten een bezoek aan de Zoetelaar.
De kinderen van de Piëzo TalentenAcademie Oosterheem brachten een bezoek aan de Zoetelaar.

Beeld van een week in Zoetermeer

Zoetermeer - Er was weer van alles te doen in Zoetermeer. Leerlingen van de Talentenacademie maakten weer kennis met beroepen. En ook trokken veel kinderen erop uit om de AvondVierdaagse te lopen. Sommigen met school maar anderen buiten schoolverband gewoon omdat ze het leuk vinden. Ook konden drie sportieve heren van Conquesto een beker in ontvangst nemen. Op de Touwladder was het feest want de juffen vierden hun verjaardagen en de kinderen kwamen verkleed naar school.

Wilt u ook een foto insturen voor Beeld van de Week. Mail dan uw foto naar redactiestreekblad@telstarmediacentrum.nl.. Wie weet staat volgende week uw foto wel op deze plek in de krant.

Het team mannendubbel van Conquesto is ongeslagen kampioen geworden. Het team bestond uit: Jhim van Bemmel, Matthieu Verdegaal en Erwin van der Lek
Ondanks dat hun school dit jaar niet mee liep, hebben deze toppers de Avondvierdaagse gelopen. Foto: Katinka Meindert.
Afgelopen week hebben een aantal leerlingen van De Meerpaal de lessencyclus "Muziekinstrumenten maken" op het CKC afgerond.
Op woensdag 1 juni vierden de juffen van groep 1-2 en 3 van de Touwladder hun verjaardagen.
Veel leerlingen van KC De Touwladder liepen mee met de avondvierdaagse.
Een leeftijdsgenoot liet de Talentenacademie kennis maken met de (mantel)zorg die zij krijgt en leerde de kinderen over het tastzintuig.