De sporters met Shihan Antonio da Graca.
De sporters met Shihan Antonio da Graca.

Sportschool Da Graca valt in de prijzen op het WK

ZOETERMEER - Twee vechters van sportschool Da Graca zijn in het Pinksterweekend met de Nederlandse selectie afgereisd naar Valencia om namens de NKA deel te nemen aan het IFK world championship. 

Aan het toernooi deden maar liefst 450 deelnemers mee uit 40 verschillende landen waaronder; IsraĆ«l, Kazachstan, Amerika, Chili, Bulgarije en andere landen. Er werden harde full contact karate partijen gevochten. 

Gedurende het jaar zijn de vechters van Da Graca getraind door niemand anders dan grootmeester shihan Antonio da Graca van sportschool da Graca en de bondscoaches van de NKA. Dit heeft zijn vruchten afgeworpen. Niesje Koster wist zich, in een sterk deelnemersveld, knap naar een plek bij de beste 8 van de wereld te vechten, in de klasse meisjes 14-15 jr. Jens Hommes vocht zich naar een podiumplek en behaalde daar de 3e prijs. 

Shihan da Graca is apetrots op zijn vechters en de behaalde resultaten. Zijn motto is 'Work hard, train hard en never give up'. Na deze succesvolle episode kijkt de shihan alweer uit naar het door hemzelf grootschalige georganiseerde toernooi Day of the Youth and the Beginners dat op zaterdag 11 juni plaatsvindt.