Popkoor Mikado in actie
Popkoor Mikado in actie

Kom ook zingen bij Popkoor Mikado!

Zoetermeer - Popkoor Mikado is niet alleen een gezellig maar ook ambitieus regionaal koor. Formeel hoort dit koor bij Alphen aan den Rijn maar onze repetitielocatie is Benthuizen, in ‘De Tas’’. Dat is ook erg praktisch voor onze koorleden uit Hazerswoude, Zoetermeer en Lansingerland. 

Mikado zingt gevarieerde popmuziek en heeft repertoire uit diverse tijdperken waaronder mooie ballads, natuurlijk veel popsongs maar ook rocknummers. En zelfs een paar songs waarin ze stukjes rappen! In de top 2000 kom je heel veel nummers tegen die zij ook zingen en dat alles onder leiding van een zeer kundige én enthousiaste dirigent.

In het koor is weer ruimte voor nieuwe leden en daarom wordt er een open repetitie gehouden voor iedereen die van zingen houdt en eens vrijblijvend wil proberen of zingen in het popkoor iets voor hem/haar is.

Lijkt het je leuk om mee te doen met het popkoor en ben je tussen de 18 en 64 jaar? Kom dan op dinsdagavond 14 juni  mee repeteren. Het koor begint om 20.00 uur. Je kunt je aanmelden via PR@popkoormikado.nl of kom gewoon langs!