Workshop in Hof van Seghwaert. Foto: Robbert Roos.
Workshop in Hof van Seghwaert. Foto: Robbert Roos.

Workshop voor gezonde hersenen

Zoetermeer - In de workshop ‘We zijn zelf het medicijn, voor gezonde hersenen’ gaan de preventie verpleegkundigen van Plicare op dinsdag 14 juni in wat je zelf kunt doen om de kans op het krijgen van dementie te verkleinen.

Dit jaar is in Zoetermeer door Plicare de preventie campagne ‘We zijn zelf het medicijn’ gestart. Dit is een campagne tegen dementie. De campagne is erop gericht om mensen bewust te maken welke rol zij zelf kunnen spelen om de kans op dementie te verkleinen. Deze leefstijladviezen zijn goed in te passen in het dagelijks leven. En ze zijn niet alleen belangrijk om de kans op dementie te verkleinen, maar het kan ook helpen om allerlei andere chronische ziekten te voorkomen.
De workshop is in de perenboomgaard van de Hof van Seghwaert, achter Gaardedreef 169, 2723 AZ Zoetermeer. De workshop is van 11.00 uur tot 12.30 uur. Daarna staat er een heerlijke en gezonde lunch voor je klaar. Iedere dinsdag wordt er vanuit de Hof gewandeld door de wandelgroep Gezond Natuur Wandelen. Ook op 14 juni start om 10 uur de wandeling in de Hof. We zijn dan op tijd terug voor de workshop. Je hoeft je niet vooraf op te geven voor de wandeling, de workshop en/of de lunch. Alle activiteiten zijn gratis. Wil je nog meer informatie: info@hofvanseghwaert.nl



Bijschrift: Foto: Robbert Roos