Leer opkomen voor jezelf

Zoetermeer - Opkomen voor jezelf is niet voor iedereen even makkelijk. Op maandag 13 juni zal een trainer van Indigo Preventie bij inZet Meerzicht een workshop verzorgen rond dit thema.De workshop duurt van 10:00 tot 12:00 uur en vindt plaats aan de Uiterwaard 21 (Meerzicht). Deelname is gratis. Voor kinderen van 0-4 jaar is er gratis kinderoppas aanwezig. Voor meer informatie of aanmelden kun je contact opnemen met inZet via info@inzet-indewijk.nl of via 079-8887770.


Tuinieren in Buytenwegh

Zoetermeer - Vrijwilligers verzorgen al enkele jaren het groen rondom de locatie aan de César Franckrode. Dit betreft een diverse groep vrijwilligers. Dankzij de passie die zij hebben voor tuinieren ziet het groen aan de voorkant en aan de achterkant van het gebouw er prachtig verzorgd uit. Sinds kort houden zij zich ook bezig met het aanleggen en onderhouden van een moes- en bloementuin. Het groene jongerennetwerk Green Impact heeft geholpen met de eerste plannen voor deze tuin.

Wil je een keer vrijblijvend meedoen, dan ben je van harte welkom! Neem dan contact op met Milou van Loenen via milou@stichtingpiezo.nl of via 079-8887474.