Klassiek concert in Alzheimer Café

Zoetermeer – In het Alzheimer Café Zoetermeer vindt op dinsdag 7 juni een klassiek ‘appeltaartconcert’ plaats. Belangstellenden zijn daarbij welkom. De toegang is gratis en aanmelden is niet nodig Deze avond vindt plaats in de recreatiezaal in woonzorgcentrum De Morgenster aan de Nassaulaan 11 in Zoetermeer.
Stichting Appeltaartconcerten stelt zich ten doel om met appeltaart en klassieke muziek naar mensen toe te gaan, mede omdat voor een groot publiek het niet vanzelfsprekend is om naar een concert te gaan. De twee muzikanten spelen werken van onder meer Schubert, Granados en Sibelius. Uiteraard wordt tijdens deze avond appeltaart geserveerd. Dit staat symbool voor de warme sfeer van een concert. De zaal is open vanaf 19.00 uur. Het programma start om 19.30 uur.


Zomerconcert in het Bentwoud

Zoetermeer - De vereniging Vrienden van het Bentwoud organiseert in samenwerking met het Harmonie Orkest Zoetermeer een zomerconcert in het Bentwoud.

Op zaterdag 18 juni geeft het Harmonieorkest Zoetermeer vanaf 15.00u tot 16.30u een eenmalig optreden op het speelveld aan het Willem Diephoutpad achter de heuvels van Bentjungle/het Speelbos (voor Zoetermeerders) en (voor Benthuizenaren) vanaf de Brandweer het J. van der Eijkpad bij de splitsing met het Willem Diephoutpad (voor Bentjungle/de heuvels).

Dit concert wordt gratis aangeboden en iedereen is van harte welkom. Maak het nog extra gezellig, neem een kleed of stoeltje mee en iets lekkers te eten/drinken. Dringend verzoek om ons Bentwoud weer netjes achter te laten.