Kathelijne van Otterloo
Kathelijne van Otterloo

Fascinating Jazz sluit seizoen af

Zoetermeer - Op zondag 5 juni is voorlopig weer het laatste jazzconcert in het Golden Tulip Hotel – Zoetermeer; dan treedt op het Katelijne van Otterloo Jazz 4-tet. 

In de gezellige ambiance van Fascinating Jazz, speelt dit kwartet met zeer doorgewinterde musici, heerlijk swingende jazzstukken. Het kwartet wordt aangevoerd door bassist Bas van Otterloo (zoon van Rogier van Otterloo), zijn echtgenote, vocaliste Katelijne, Wolf Martini - gitaar en Arno Nieuwenhuize - drums.

Gezien de belangstelling is het raadzaam om stoel(en) te reserveren; dit kan via een e-mail naar jazz.reservering@gmail.com of telefonisch 079 3316177 (evt. inspreken).

Het concert begint om 15:00 uur- zaal open 14:30 uur. Toegang € 15,00 p.p. Desgewenst is het mogelijk om na afloop van het concert in het restaurant Bugatti’s van het hotel de dineren. Bezoekers van Fascinating Jazz kunnen een driegangen- keuzemenu bestellen voor € 26,50 (normaal € 31,00) per couvert.

Fascinating Jazz zal na de zomerstop op 2 oktober de concerten weer voortzetten; dan staat Nueva Manteca op het programma. Kijk voor meer informatie over Fascinating Jazz op www.fascinatingjazz.nl