Herder Baco zoekt een eigenaar met ervaring.
Herder Baco zoekt een eigenaar met ervaring.

Baco is Dier van de Week

Zoetermeer - Dit is Baco! Baco is een Mechelse herder pup van 1 jaar. Baco is bij het Dierentehuis afgestaan vanwege de privĂ© situatie van de eigenaar. 

Baco is een vrolijke jongen die nog wel wat opvoeding kan gebruiken. Soms kan hij wat hapering zijn, dit komt ook gedeeltelijk door dat hij nu begint met puberen. Ook heeft hij mentale uitdaging nodig door middel van hersenwerk zodat hij ook meer rust in zijn koppie krijgt. Het zou dan ook fijn zijn als een toekomstige eigenaar ermee bekend is of zich erin wilt verdiepen.

Hij kan nadat hij gewend is prima een paar uurtjes thuisblijven als dat eenmaal is opgebouwd. Bij de vorige eigenaar zat hij dan in de bench, omdat hij anders ging slopen. We plaatsen hem liever niet bij kleine kinderen, daar is hij te onstuimig voor.

Hij kan goed overweg met andere honden. En hij is geen katten gewend.

We zijn voor hem op zoek naar een eigenaar die ervaring heeft met herders en stevig in zijn schoenen staat en hem de juiste begeleiding kan geven.

Heeft u interesse in dit Baco? Kom dan gezellig langs we zijn geopend van maandag tot en met vrijdag tussen 13:30 uur en 16:30 uur. En op zaterdag van 11:00 uur tot 16:30 uur. Of bel ons op nummer 079-3425290.