Het kantoorgebouw van Sasma is genomineerd en zet haar deuren open
Het kantoorgebouw van Sasma is genomineerd en zet haar deuren open

Binnenkijken in genomineerd kantoorgebouw

Zoetermeer - Het nieuwe kantoorgebouw van Sasma in Zoetermeer is genomineerd voor de Gemma Smid Architectuurprijs Zoetermeer 2022. 

Het ArchitectuurPunt Zoetermeer houdt dit jaar in opdracht van de gemeente Zoetermeer en in samenwerking met de werkgroep Dag van de Architectuur de Gemma Smid Architectuurprijs 2022. Er is een juryprijs en een publieksprijs. Deze worden eens per twee jaar uitgereikt.
Er zijn 5 nominaties, deze zijn 25 mei 2022 bekendgemaakt. Vanaf deze datum kan er ook worden gestemd voor de publieksprijs via de website https://www.architectuurpuntzoetermeer.nl.
De feestelijke prijsuitreiking door de wethouder wonen vindt plaats als afsluiting van de Dag van de Architectuur op 18 juni. Tijd (omstreeks 16.00 uur) en locatie worden nog bekendgemaakt.
Op de Dag van de Architectuur worden er rondleidingen door het gebouw aan Willem Dreeslaan 301 voor het publiek georganiseerd.

Benieuwd naar dit gebouw en wil men het graag van dichtbij bekijken? Dat kan op 18 juni tussen 11.00 en 15. 00 uur. Nieuwsgierig? Meer informatie over het kantoorgebouw van Sasma vindt men op de website: https://www.houweling-architecten.nl.