JobHulpMaatje helpt met zoektocht naar een baan
JobHulpMaatje helpt met zoektocht naar een baan

Partnerbijeenkomst bij JobHulpMaatje

Zoetermeer - Door de krapte op de arbeidsmarkt denk je dat er voor iedereen een eerlijke kans op werk is. Niets is echter minder waar. Veel mensen missen de boot. 

Zij hebben vaak meerdere problemen en zijn moeilijk te bereiken.  
Als vrijwilligers van JobHulpMaatje Zoetermeer, willen we ons sterk maken voor de mensen voor wie die eerlijke kans op werk niet lijkt weggelegd. Samenwerking is daarbij hard nodig!
De Patnerbijeenkomst is onderdeel van de ‘Faire Kans Op Werk' campagne.     JobHulpMaatje is in april gestart met een campagne ‘Faire kans op werk', om de werkzoekenden persoonlijk te benaderen en drempels te slechten. Wij willen tijdens de partnerbijeenkomst onze ervaringen uitwisselen.

JobHulpMaatje wil met onze partners bespreken hoe zij de mensen beter in het vizier kunnen krijgen. De bijeenkomst is donderdag 16 juni van 15.00-18.00 uur in De Kapelaan aan de Dorpsstraat. De bijeenkomst is bedoeld voor maatschappelijke organisaties, kerken, vrijwilligers, gemeente Zoetermeer, aan de overheid gerelateerde organisaties, Netwerk Zoetermeer en bedrijven. Er is nog ruimte over voor extra deelnemers. Stuur een mail met je naam, mailadres en organisatie naar Peter Veld: pwa.veld@gmail.com of bel naar Peter Veld: 0623360558