Workshop voor jongeren

Zoetermeer - De Vogel- en NatuurVereniging Zoetermeer houdt op 30 juni een super leuk evenement speciaal voor jongeren in de leeftijdscategorie 12 tot 25 jaar.

Die avond is bij ons te gast: Sterrin Smalbrugge die een workshop reptielen komt geven. Sterrin is een super enthousiaste reptielendeskundige die bij velen vooral bekend is van het tv programma Expeditie Robinson.

Ze zal op haar eigen enthousiaste manier van alles over reptielen vertellen, laten zien en ze schijnt ook een “vriendje” van haar mee te nemen. Jongeren (maar ook volwassenen) kunnen via een formulier melden dat ze graag hier naar toe willen komen. De vereniging vraagt hiervoor een kleine bijdrage van 5 euro voor de onkosten.

Vanwege een beperkte hoeveelheid mogelijke deelnemers is de inschrijving pas definitief wanneer je van ons een bevestiging hebt ontvangen. In de mail komt te staan waar we de workshop houden en hoe de 5 euro betaald moet worden. De avond start in ieder geval om 20:00 uur. Belangstellenden kunnen zich via https://bit.ly/VNVZ-reptielen registreren.