BTC houdt een toernooi voor vijftigplussers.
BTC houdt een toernooi voor vijftigplussers.

Tennistoernooi voor vijftigplussers in Benthuizen

Benthuizen - De Benthuizer Tennis Club (BTC) houdt op vrijdag 24 juni een open ééndags-tennistoernooi voor vijftigplussers.

Dit toernooi staat open voor KNLTB leden en we spelen dames-, heren- en gemengd dubbel met speelsterkte 6, 7 en 8 (negen onderdelen). Gespeeld worden maximaal 45 wedstrijden op deze dag met circa 48 deelnemers. Speelsterkte wordt niet samengevoegd.

Buffet
De spelers worden ontvangen met koffie of thee met een lekkernij erbij. Dan worden de eerste vijf banen bezet voor de vooral gezellige, maar zeker ook sportief, om de winst spelende teams. Rond lunchtijd wordt er een uitgebreide buffet maaltijd geserveerd, alles inbegrepen in het inschrijfgeld.
Men kan zich als KNLTB lid opgeven via: www.benthuizertennis.club.
Benthuizer TennisClub wil de sponsor Aannemingsbedrijf van der Meer uit Benthuizen, hartelijk bedanken voor het opnieuw beschikbaar stellen van de mooie bijdragen aan dit toernooi.
Namens de organisatoren, vrijwilligers en reeds ingeschreven deelnemers is iedereen van harte uitgenodigd om deel te nemen of kom op 24 juni mei even langs op De Dam 7 en geniet van de sfeer en het spel op deze Benthuizense toernooidagen.