Miisz Gracie was een dag te zien op een metershoog billboard op Time Square.
Miisz Gracie was een dag te zien op een metershoog billboard op Time Square.

Zoetermeerse zomaar op een billboard in hartje New York

Zoetermeer - Miisz Gracie uit Zoetermeer, die bekend staat als zangeres, model en miss, heeft weer een van haar dromen waargemaakt. Ze is namelijk metersgroot te zien op een van de bekendste pleinen in New York.

Het betreft Time Square in het hart van Broadway waar vele grote Hollywoodsterren regelmatig gespot worden op de vele billboards die daar te zien zijn!
En nu was die eer weggelegd voor een Zoetermeerse. Op 28 mei was Miisz Gracie de hele dag te zien op een van de metersgrote billboards in Time Square.
Wat was er te zien op de billboard? Haar muziek videoclip haunting me like a ghost! Dat is de derde muziek single van Miisz Gracie. Ze heeft inmiddels al vijf muziek videoclips en singles uitgebracht.
Maar hoe komt een zangeres uit het nietige Zoetermeer terecht op een metersgrote billboard in een van de grootste steden ter wereld en ook nog eens op een van de beroemdste locaties ter wereld? Miisz Gracie: ,,Ik was echt super verrast. Mijn muziekbegeleider heeft dit voor mij waargemaakt, want hij wilde mij hiermee verrassen en uiteraard mijn muziek internationaal promoten aangezien dat ook altijd al mijn droom was!
Voor wie meer wil zien: zie facebook link voor het filmpje https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=5302916983102875&id=100001538769624.