Gratis zomerbridge aan de Gondelkade

Zoetermeer - In de maanden juni, juli en augustus is het elke donderdagmorgen vrij entree om te komen bridgen in de achterzaal van seniorencentrum de Leyens aan de Gondelkade, deelname is gratis. Zonder verplichtingen kan elk paar ongeacht niveau zich tussen 09.15 en 09.30 aanmelden en mee-bridgen. Er wordt gebridget tot 12.30 uur, waarbij gezelligheid en gemoedelijk kaarten voorop staat.
Informatie bij bestuurslid Henk Groenheijde, telefoon 079- 3431725, e-mail h.groenheijde@ziggo.nl..


Midzomernachtfeest Wijk en Wouden

Zoetermeer - Wijk en Wouden (WenW) viert net zoals drie jaar geleden het Midzomernachtfeest. Dit gebeurt niet op de langste dag, maar op vrijdag 17 juni  in het polderlandschap tussen Zoeterwoude en Stompwijk. Het ‘zonnewendefeest’ dateert van vele eeuwen geleden, toen vreugdevuren werden ontstoken voor bescherming tegen duistere krachten. Het wordt verder een avond met optredens met muziek, kunst en cultuur, waaronder een heel bijzondere show.
De locatie wordt aan de deelnemers bekendgemaakt na aanmelding. Aanmelding bij voorkeur per Email (Vierjaargetijden1@gmail.com), telefonisch kan ook (06-1276 1275). Het feest is overigens niet ’s nachts, maar ’s avond tot de late uurtjes en begint om 20.30 uur.
Voor leden van Wijk en Wouden (WenW) is dit evenement gratis toegankelijk. De bijdrage van niet-leden is vijf euro.


Biljartclub Ado zoekt nieuwe leden

Zoetermeer - Seniorenbiljartclub Ado heeft plaats voor een aantal nieuwe leden. Wie interesse heeft en een libre-moyenne van tenminste 1.00 tot bij voorkeur circa 2.50 speelt is welkom. Voor meer informatie kan men bellen met 0637543164 of kom gewoon eens langs bij onze clubmiddag op donderdag van 12.00 tot 17.00 uur. Speellocatie: Dienstencentrum Bijdorplaan.


Schuurtje 

Zoetermeer - Het Schuurtje is open op zaterdag 4 juni van 9.00 tot 15.00 uur in de Plesmanstraat 7-8 in Zoetermeer. Met een groot aanbod van tweedehands spullen die in goede staat verkeren en voor een klein bedrag worden verkocht. De opbrengst van de verkoop komt ten goede aan het sociale werk van de Vincentiusvereniging in Zoetermeer. Op de verkoopdag is het mogelijk bruikbare spullen, kleding (mits schoon en heel) en oud papier te brengen. Dit is ook elke maandag van 13.00 tot 16.00 uur mogelijk. Spullen kunnen ook worden opgehaald, neem dan contact op via 06-34459002.