De vrijwilligers van het Repair Café.
De vrijwilligers van het Repair Café.

Repair Café in Buytenwegh verruimt de openingstijden

Zoetermeer - In Buytenwegh aan de Teldersrode 25 bevindt zich de Ambachtenwerkplaats. Daar is ook een Repair Café te vinden is? Hier worden kleinere, huishoudelijke, elektrische apparaten die niet meer goed werken nagekeken en indien mogelijk gerepareerd. Dit gebeurt door ervaren vrijwilligers en is daarom ook helemaal kosteloos!

Elke dinsdag- en woensdagochtend van 9.15 tot 12.00 uur is het Repair Café open. Wie tijd heeft kan de reparatie met de vrijwilligers doen. Mogelijk moet er een onderdeel van het apparaat besteld worden. Indien nodig, komt men op een later moment weer terug.
Het Repair Café is een onderdeel van de Ambachtenwerkplaats van inZet waar allerlei workshops te volgen zijn. Bijvoorbeeld leren naaien met een naaimachine in de textielwerkplaats of houtbewerken in de techniekwerkplaats. In de creatieve werkplaats wordt op maandag en donderdag mozaïekles gegeven (met glassteentjes). Voor deze cursussen betaalt men vier euro per keer (ook met ZoetermeerPas). In de fietsenwerkplaats kun je met de ZoetermeerPas terecht om je fiets te (laten) repareren samen met de vrijwillige fietsenspecialisten!
Hier vind je het Repair Café Ambachtenwerkplaats online: www.repaircafe.orgLocatie: Teldersrode 25, winkelcentrum Buytenwegh.