Iris van Nuland. Foto: Foppe Schut
Iris van Nuland. Foto: Foppe Schut Foppe Schut

Vioolsensatie Iris van Nuland speelt in Regenboog

Zoetermeer - Bij het afgelopen Oscar Back concours was het de derde prijswinnares Iris van Nuland die in de pers en bij het publiek werd geroemd. Zij verraste jury en publiek met haar enorme spelvreugde en technisch gemak. Op woensdag 25 mei speelt ze in Zoetermeer.

“Voorspellingen doen is spelen met vuur, maar ik waag het erop: Iris van Nuland heeft nog meer in haar mars. Want haar violistische power en muzikale geestdrift zijn onweerstaanbaar. Ondanks haar jonge leeftijd en onervarenheid, speelt ze nu al de sterren uit de Hollandse hemel en het zou mij niet verbazen als ze zich vroeg of laat ontpopt tot een violistische komeet van wereldklasse. Net als Janine Jansen (Derde prijs, 1993), Liza Ferschtman (Eerste prijs, 1997) en Simone Lamsma (Eerste prijs, 2003), de meest succesvolle prijswinnaars die het concours heeft opgeleverd." (muziekjournalist Wenneke Savenije)

Wilt u deze vioolsensatie live bewonderen, reserveer dan tijdig op: www.regenboogmuziek.nl. Geen losse kaartverkoop aan de zaal. Het concert is woensdag 25 mei om 20.15 uur in Centrum De Regenboog Nathaliegang 263 (wijk19). Entree: €15 Tot 25 jaar: €5 Zoetermeerpas gratis