Comedians van de eerste editie (Yvette Nuhn tweede van links). Fotograaf: Paul de Vries
Comedians van de eerste editie (Yvette Nuhn tweede van links). Fotograaf: Paul de Vries

Open mic voor stand up comedy

Zoetermeer - Na een eerste succesvolle eerste editie van Comedy079 gaan we het dak van JJ Music House er weer af lachen in een tweede editie op vrijdag 20 mei. De kaartverkoop is van start gegaan. 

Met een grotendeels nieuwe line-up van ervaren en minder ervaren comedians brengen we weer een avond vol humor en plezier in het mooie Zoetermeer. Comedy 079 is in het leven geroepen omdat wij vinden dat iedere zichzelf respecterende stad een open podium zou moeten bieden voor onontdekt comedytalent. Op vrijdag 20 mei 2022 vanaf 20:00 uur opent JJ Music House weer haar deuren voor een avond vol humor en plezier aan de Van der Hagenstraat 34a. Laagdrempelig en onpretentieus. Met een line-up van maar liefst 8 comedians hopen we dat de lach nog lang zal nagalmen in Zoetermeer en ver daarbuiten. Om de avond knallend af te sluiten kunnen we dit keer ook nog eens uitkijken naar een knallende afterparty met DJ tot 00.30 uur. Daarna zwaaien we met spierpijn in de buik en wiebelende voeten weer af.
Mis het niet en bestel nu online je kaarten á slechts€ 7,50 per stuk voor een avond vol gezelligheid! Ga voor kaarten en meer informatie over de line up naar jjmusichouse.nl/events/comedy079-2 en volg Comedy079 op Instagram via @comedyzoetermeer.