vrijdag 20 mei

LONE met Ferdinand Bakker en Michel van Dijk (Alquin) 20.30 uur

Ferdinand Bakker en Michel van Dijk, beiden inmiddels 71 jaar, werden 40 jaar geleden wereldwijd bekend met de symfonische rockband Alquin. Nu maken zij nog steeds nieuw en verrassend werk onder de naam LONE. LONE live is: Michel van Dijk - vocals, Ferdinand Bakker - guitar/violin, Kim Haworth - drums, Misha Kool - bass, Harry Hardholt - guitar www.poppodiumboerderij.nl.

tot vrijdag 20 mei

Loes Luca - Uit het hoofd 20.15 uur.

Uit Het Hoofd is een vertelling over een vader met een geheim, een moeder die rust wil en een dochter die wil leven. Ze wonen in het naoorlogse Rotterdam bij opoe, die van makreel houdt en haar handen afveegt aan de gordijnen. www.stadstheater.nl 

Kiki Scheppers - Meer 20.30 uur

Leef! Alsof het je laatste dag is, of als het allerlaatste uur. Kiki doet niet anders. Maar na jaren van dansen op de vulkaan, is het nu tijd om stil te staan bij alles wat zich in de tussentijd heeft opgehoopt en vastgekoekt. www.stadstheater.nl

zaterdag 21 mei

Zaterdag 21 mei Ateliers 99a in de Dorpsstraat weer open voor publiek

De kunstenaars van Ateliers99a in de Dorpsstraat 99a zijn blij om weer bezoekers te kunnen ontvangen op zaterdag 21 mei.Van 13.00 -17.00 kunt u een kijkje nemen in de vijf ateliers. Ria van Dijk, Rob de Graaf, Debora Makkus, Marja Milo en Joke Meijer heten u van harte welkom. U kunt uniek werk zien of aankopen. Kom ook even binnen!

Op verhaal - Couperus Culinair 18.00 uur

Na het grote succes van het Dahldiner en andere verteldiners trakteren de verhalenvertellers Frank Belt en Marjan Penterman u nu op het werk van één van Nederlands beroemdste schrijvers, Louis Couperus.
www.stadstheater.nl.

The Sprinter Singers in Concert 20.00 uur

De Sprinter Singers geven op zaterdag 21 mei a.s. in de Oude Kerk, Dorpsstraat 59  Aanvang 20.00 uur. Het concert zal beginnen om 20.00 uur en de zaal gaat open om 19.30 uur. De kosten voor een kaartje zijn €10,-, te bestellen via kaartverkoop@thesprintersingers.nl of 06-24576611. Na afloop is er gelegenheid om na te praten met de koorleden onder het genot van een drankje in De Herberg, gelegen naast de Oude Kerk.
www.thesprintersingers.nl

Boom Like That - Dire Straits - Love over Gold and More 20.15 uur

Love over Gold uit 1982 is één van de beste albums van Dire Straits met Telegraph Road en Private Investigations. BOOM, like that! speelt het album zoals het op de plaat staat en precies zoals je het verwacht! www.stadstheater.nl.

Big Daddy Wilson 20.30 uur

"Blues is de 'root', al het andere is de vrucht." Big Daddy Wilson, de gerespecteerde bluesman uit North Carolina, ziet zijn muziek en carriere als een reis. Trouw aan de blues en zijn spirituele wortels, maar verder reikend naar soul en R&B.Zijn nieuwe plaat "Hard Time Blues" is een weerspiegeling van de tijd waarin we nu leven en alle zorgen die het leven met zich meebrengt.... Corona, armoede, onrecht en andere ontberingen. Het omarmt ook de verschillende stijlen van Big Daddy Wilson: blues, soul, R&B, country en gospel. Het album kwam tot stand met behulp van producer Glenn Scott en Big Daddy's vriend Eric Bibb. www.poppodiumboerderij.nl.

zondag 22 mei 

Live muziek bij STAGE - ISLE
16.00 uur

Naast lekker eten, serveren wij ook livemuziek in ons restaurant STAGE kitchen & café!
www.stadstheater.nl.