Thuiskamers voor ouderen

Zoetermeer - Het Vonkje zijn gezellige thuiskamers in de wijken Buytenwegh, Meerzicht en Palenstein waar ouderen uit de wijk samenkomen en waar ze zich thuis kunnen voelen. De thuiskamers zijn in deze drie wijken twee dagen per week open. Het Vonkje is onderdeel van het activiteitenprogramma van inZet.
Er wordt rond 10:00 uur gestart met een lekker kopje koffie of thee en rond het middaguur is er een gezamenlijke lunch. Voor en na de lunch zijn er leuke en leerzame activiteiten naar keuze.
Meer informatie of aanmelden? Meerzicht: Sabina Geusebroek, Sabina@stichtingpiezo.nl, 06-18543845. Buytenwegh: Nathalia Sadinska, nathalia@stichtingpiezo.nl, 06-4683212. Palenstein
Christine Advokaat, christine@stichtingpiezo.nl, 06-46866491.


Creatieve vrijdagmiddag

Zoetermeer - Ben je tussen de 4 en 8 jaar? Kom dan naar inZet Meerzicht, Uiterwaard 21 en neem je ouder(s) mee. Samen gaan jullie aan de slag met allerlei creatieve activiteiten; elke week weer wat nieuws. Een leuk begin van je weekend en ook leuk om andere kinderen en hun ouders te ontmoeten. Natuurlijk zorgen we tijdens de activiteit ook voor fruit en wat te drinken. Deelname is gratis. Deze activiteit is elke vrijdagmiddag van 15:30 tot 16:30 uur. Meld je aan bij Sabina Geusebroek door te mailen naar sabina@stichtingpiezo.nl of te bellen naar 079-3229453.


Minder piekeren

Zoetermeer - Piekeren: het kan je uren bezighouden en er zelfs voor zorgen dat je niet kunt slapen, maar waarom piekeren we eigenlijk? Tijdens de workshop van Indigo Preventie op maandagmiddag 30 mei leer je wat je kunt doen om het piekeren te minderen. De locatie van de workshop is Rakkersveld 253 en het tijdstip is van 13:45 tot 15:00 uur. Deelname is gratis en voor kinderen van 0-4 jaar is er gratis kinderoppas aanwezig. Neem om je aan te melden of voor meer informatie contact op met inZet via info@inzet-indewijk.nl of via 079-8887770.


Vrijwillige baliemedewerkers gezocht 

Zoetermeer - Stichting Piëzo is op zoek naar enthousiaste balievrijwilligers, onder andere voor de middagen op onze locatie aan het Rakkersveld 153 in Palenstein. Je ontvangt bezoekers van zowel Piëzo als inZet, staat hen te woord en houdt de presentielijsten bij van lessen en activiteiten. Naast baliewerk kun je ook meehelpen met de administratie van de locatie. Heb je interesse? Mail naar Gioia Conte, sociaal cultureel werker, gioia@stichtingpiezo.nl.