Gezocht

Zoetermeer - Op 5 mei j.l. (Bevrijdingsdag) is mijn moeder rond 19:30 uur met haar elektrische fiets van de roltrap op de Nelson Mandelabrug in Zoetermeer gevallen. Mijn vader kon op dat moment niets kon doen, omdat hij vóór mijn moeder op de roltrap naar boven stond. Twee omstanders schoten direct te hulp: een jonge jongen en een andere man tilden mijn moeder naar boven en hebben de fiets veilig gesteld. Mijn ouders willen graag in contact komen met deze mensen om hen nogmaals te bedanken voor hun heldendaad, zoals mijn vader het (terecht) noemde. Deze mannen kunnen zich melden bij ecdevries@live.nl..

Eline de Vries


Meester Jan van de Triangel met pensioen

Zoetermeer - Meester Jan Boelhouwer van IKC de Triangel gaat met pensioen. Alle oud leerlingen en oud collega, s van meester Jan zijn uitgenodigd om dit met meester Jan feestelijk in te luiden. Op vrijdag 1 juli tussen 16.00 en 17.00 uur bij IKC de Triangel, Vlasakker 33. Meer info bij  m.radder@opoz.nl


Bridgen in de Kom OP

Zoetermeer - Vanaf september heeft de bridgevereniging weer plaats voor nieuwe leden. Zowel beginners als gevorderden zijn van harte welkom. Er wordt gespeeld volgens de geldende regels van de bridgebond maar beslist niet met het mes op tafel. Gezelligheid staat bij ons hoog in het vaandel.

 Er wordt gebridged op donderdagmiddag van 13.00 uur tot 16.15 uur in buurtcentrum KOM OP aan de Karel Doormanlaan. 

Heeft u interesse of wilt u meer informatie bel dan naar Ineke op telefoonnummer 06-28543015.


Kookworkshop voor kinderen

Zoetermeer - Ben je ook zo benieuwd wat gezond is om in je broodtrommel mee naar school te nemen en ook lekker? Dat leer je op woensdagmiddag 25 mei van de diëtist van Goudenhart.
Ben je tussen 5 en 12 jaar? Kook dan met ons mee bij de Ambachtenwerkplaats aan de Teldersrode 25 (Buytenwegh) van 13:30 tot 15:00 uur.
Deelname is gratis.
Je kunt je aanmelden bij Simone Langeveld door te mailen naar simone@stichtingpiezo.nl of te bellen naar 079-8881928.