Margareth Roos en dirigent Ies Roos bij de Oude Kerk
Margareth Roos en dirigent Ies Roos bij de Oude Kerk

The Sprinter Singers zingen in Oude Kerk

Zoetermeer - 'Concert for Family & Friends' dat is de titel van het concert dat The Sprinter Sngers op zaterdag 21 mei geven in de Oude Kerk aan de Dorpsstraat. 

Dirigent Ies Roos en voorzitter Margareth Roos kunnen niet wachten om weer live voor publiek te mogen zingen. "Ons koor bestaat al sinds 1978”, vertelt Ies. "Hoe leuk is het dan als je op kunt treden op een iconische plek als de Oude Kerk in de historische Dorpsstraat van Zoetermeer. De akoestiek van zo'n grote kerk is prachtig en leent zich prima voor een koorconcert als die van The Sprinter Singers.”
The Sprinter Singers is een gemengd koor met iets meer dan 40 leden. "Wij zingen vier- en soms zelfs zes stemmig”, vertelt Margareth die zelf meezingt. "Ons repertoire bestaat uit Engelstalige gospels, maar we zingen ook modernere nummers van Adele, Cindy Lauper en Coldplay. Het bijzondere aan ons koor is dat we tijdens optredens altijd zonder bladmuziek zingen. Zo hebben we meer bewegingsvrijheid en dat zingt gewoon veel prettiger.”
Het optreden zal plaatsvinden op zaterdag 21 en start om 20.00 uur. Kaartjes á € 10,- per persoon zijn te bestellen via kaartverkoop@thesprintersingers.nl of door te bellen met 0624576611. Het is ook mogelijk om een kaartje op de avond zelf aan de deur te kopen. www.thesprintersingers.nl