Workshop Computeronderhoud

Zoetermeer - HCC verzorgt op dinsdag, 24 mei van 13:30 tot 15:30 een workshop met als onderwerp Computeronderhoud in de praktijk. Diverse onderdelen van een eerdere presentatie Computeronderhoud worden live uitgevoerd op een groot scherm. In deze workshop kunt u zien hoe je in de praktijk omgaat met Windows updates, schijfopruiming, browsergeschiedenis en cookies opruimen. De workshop wordt gegeven bij HCC Zoetermeer, Bijdorplaan 471.


Een gezonde lunch leren maken

Zoetermeer - Wat neem jij elke dag mee in je broodtrommeltje? Alleen maar boterhammen? Van de diëtist van Goudenhart leer je wat je allemaal nog meer kunt meenemen en hoe je een gezonde lunch klaarmaakt. Ben je tussen 6 en 12 jaar? Kom dan op maandag 23 mei van 15:00 tot 16:30 uur naar inZet Buytenwegh, César Franckrode 64. Deelname is gratis.Je kunt je aanmelden bij Milou van Loenen door te mailen naar milou@stichtingpiezo.nl of te bellen naar 079-8887474.


Bingo bij Seghwaert op Dreef

Zoetermeer - Bij de Buurtvereniging Seghwaert op Dreef is op zaterdag 28 mei weer een grote bingo. Er zijn weer fantastische prijzen te winnen. Onder anderen goed gevulde levensmiddelen tassen en diversen huishoudelijke apparaten en planten. U kunt reserveren voor 2 of meer personen als u wilt reserveren voor 2 personen dan kan het wel zijn dat u een tafel met anderen moet delen. De kleinste tafel is 4-persoons. U dient dan wel om 19.30 uur aanwezig te zijn om de tafel in te nemen. De Patio (Gaardedreef 189) gaat om 19.15 uur open. Uiteraard is de bar open voor een gezellig hapje en drankje. Wilt u reserveren? Dan kunt u bellen naar: 06 47874055 TOT 20:00 uur of mailen naar beekhuizen@ziggo.nl. Om deel te nemen aan de bingo, dient u wel ouder dan 18 jaar te zijn. De Patio is goed toegankelijk voor mensen met een lichamelijke beperking. De ruimte is voorzien van een invalidentoilet en ringleiding.


Bestuursleden gezocht

Zoetermeer - De Algemene Ouderenvereniging Zoetermeer e.o. (AOVZ) had op 3 mei 2022 haar algemene ledenvergadering in De Kapelaan. De AOVZ wil graag het aantal bestuursleden uitbreiden.

Nieuwe leden kunnen zich aanmelden via de website www.algemeneouderenverenigingzoetermeer.nl, per e-mail via aovz@outlook.com of telefonisch via 079-3411417.