Voetballers gezocht

Zoetermeer - Beschik jij over de beste voetbalskills maar wil je meer. Spelen op selectieniveau bij de snelst groeiende club van Zoetermeer? 

FC Zoetermeer is de club van de toekomst. De club groeit en heeft een dijk van een jeugdopleiding, krijgen een prachtig nieuw clubgebouw en bieden een compleet pakket aan teambegeleiding bij de selecties van de verschillende leeftijdscategorieën. Speel je nu bij een andere vereniging maar ben jij die selectievoetballer die nét dat beetje meer wil, meer kan én zin heeft in een totaal nieuwe voetbalervaring, dan maken we graag kennis met je.
De doelstelling voor het nieuwe seizoen is helder; de selectieteams naar een nog hoger niveau brengen d.m.v. de juiste speler op de juiste plek te laten excelleren. Vanzelfsprekend bezit een selectiespeler over voldoende voetbalkwaliteiten, maar bij FC Zoetermeer gaat het om meer.
De selectieteams spelen volgend seizoen in de volgende klasse: JO23-1 > Divisie 4JO19-1 > HoofdklasseJO18-1 > Hoofdklasse/DivisieJO17-1 > Divisie 6JO15-1 > HoofdklasseJO14-1 > HoofdklasseJO13-1 > Hoofdklasse.
Interesse? Meld je dan aan via www.fczoetermeer.nl.