Burgemeester Bezuijen heeft een bezoek gebracht aan het 60-jarige bruidspaar Baak-Konijnendijk.
Burgemeester Bezuijen heeft een bezoek gebracht aan het 60-jarige bruidspaar Baak-Konijnendijk. Patricia Munster

Beeld van een week in Zoetermeer

Zoetermeer - Het was weer een gezellige week in Zoetermeer. Zo begon afgelopen maandag de rolstoelvierdaagse. Een geweldig evenement waar ouderen met volle teugen van genoten. Iedere dag werden ze dankzij de vrijwillige duwers een andere route gemaakt. En wat een heerlijk weer was het. Dat gold ook voor het Molenontbijt bij de jarige Molen de Hoop. Genieten van een ontbijt met producten van de molen. Ook was er een diploma van de Voorleesexpress en burgemeester Bezuijen bezocht een jubilerend huwelijkspaar. Al met al een goede week. 

Wilt u ook een foto insturen voor de rubriek Beeld van de week. Mail dan naar redactiestreekblad@telstarmediacentrum.nl.

Kinderen bouwen een grote vulkaan in de Ambachtenwerkplaats.
Op Nationale Molendag 14 mei werd bij Molen De Hoop weer het Molenontbijt geserveerd. Foto M. Kievits.
Tweede etappe van de Zoetermeerse rolstoelvierdaagse. Foto: Hans Heemskerk
Afgelopen week gingen de leerlingen van groep 8 van KC De Touwladder op kamp naar Austerlitz.
“Groep Rokkeveen” was dinsdag tijdens de rustpauze van de roelstoelvierdaagse te gast bij MacDonalds te gast geweest waar ze werden getrakteerd op koffie en appelgebak. Foto: Cees van Lochem
Deze zusjes hebben onlangs hun deelname aan de VoorleesExpress thuis afgesloten. Interesse? Neem dan contact op met Leonie Bierhuizen via zoetermeer@voorleesexpress.nl of 06-43146849.