Franx zoekt hosts

Zoetermeer - Kunstgarage Franx opent 12 maart haar deuren. Franx is nog op zoek naar een aantal hosts. Lijkt het jou leuk om in een inspirerende omgeving bezoekers te verwelkomen en bijzondere designproducten te verkopen in de makerswinkel? Stuur dan een e-mail naar info@kunstgaragefranx.nl..


Kennissessie over Japan 

Zoetermeer - Bij inZet in Buytenwegh &de Leyens worden wekelijks kennissessies gegeven door ouderen voor ouderen. Mensen die een bijzondere interesse, passie of hobby hebben, vertellen hierover met alle plezier tijdens een kennissessie.
Op dinsdag 22 februari van 12:30 tot 14:30 gaat de kennissessie over Japan. Iemand zal een mooi verhaal vertellen over zijn reis naar Japan en dit verhaal illustreren met foto’s. Heeft u zin om naar dit mooie verhaal te komen luisteren en de foto’s van Japan te zien? Neem dan contact op met Natalia Sadinska via natalia@stichtingpiezo.nl of 079-8887474.
Locatie: César Franckrode 64. Deelname kost 4 euro, contant te voldoen of via de ZoetermeerPas.


Textielwerkplaats

Zoetermeer - Krijg jij energie van het repareren of ontwerpen van kleding en wil je dit talent met anderen delen? Vind je het bijvoorbeeld heerlijk om met textiel en naai- of lockmachines te werken en vind je het nog leuker om andere mensen hierbij te helpen? Word dan vrijwilliger in de Textielwerkplaats van de Ambachtenwerkplaats inZet.
Twijfel niet langer en pak de telefoon en bel naar Femke Boerkamp (06-46872086) of Simone Langeveld (06-36573257). We maken dan een afspraak voor een gezellig gesprek en komen misschien wel tot een mooie samenwerking. Ambachtenwerkplaats, Teldersrode 25, 079 – 8881928.


Bridge voor beginners

Zoetermeer-  Bridgeschool Zoetermeer weer starten met bridgelessen voor beginners. De bridgecursus omvat een aantal onderdelen, welke de beginner zich over een aantal cursusavonden eigen kan maken. In diverse groepen zal op ontspannen manier de stof besproken en behandeld worden. Je kunt je alleen opgeven; maar ook met een partner.  De lessen zullen worden gegeven in het zaaltje van 1892 in de Dorpsstraat van Zoetermeer. Voor menigeen bekend als ‘de Graanschuur’ in wijk 12. Voor meer informatie: Bridgeschool Zoetermeer- www.bridgeschoolzoetermeer.nl / bridgeschoolzoetermeer@gmail.com of bel met Ruth Smits: 06- 29 39 66 11