Plaats delict Zoetermeer

Zoetermeer -  Een ijzingwekkende thriller met een futuristisch randje: na de moord op mensen uit de medische wereld is het aan Duncan en zijn rechercheteam om de dader te vinden. Dat auteur Kees Hoefnagel dicht bij huis blijft, in zijn eigen geliefde Zoetermeer, zal voor menig stadsgenoot voor kriebels zorgen. 

Duncan de Haas en zijn team moeten op jacht naar een seriemoordenaar, die mensen uit de medische wereld vermoordt en via dagboekfragmenten kijken we mee in het hoofd van die dader. In dit boek zijn ook zaken beschreven, die waarschijnlijk nog niet bestaan, maar die in de toekomst zeker tot het normale gaan behoren.                         
Auteur Kees Hoefnagel werd in 1950 in Den Haag geboren en ging samen met zijn vrouw Corrie na hun huwelijk in 1983 in Zoetermeer wonen. Na zijn pensionering is hij gaan schilderen en detectives gaan schrijven. Momenteel werkt hij aan deel 4 van de reeks Plaats delict Zoetermeer. In eerste instantie schreef Kees de boeken alleen voor zichzelf, maar nu gaat het echt uitkomen. Mensen zeggen over Kees dat hij over een merkwaardige vorm van humor beschikt, dat in zijn boeken zeker tot uiting komt.