Soep voor Zauan

Benthuizen - Wie heeft er in deze koude wintermaanden geen trek in een kop stevige snert? Zaterdag 19 februari wordt er traditionele erwtensoep. De opbrengst is voor de gaarkeuken in onze zustergemeente Zauan, Roemenië. Met de opbrengst van onder andere deze actie kunnen zij elke dag een warme maaltijd brengen bij een vast aantal ouderen en zieke mensen die anders geen voedzame maaltijd zouden eten. De soep kost €4 per liter en kan tussen 9.00 en 12.00 opgehaald worden op het terrein voor Schenkerij de Boomgaard, Bentwoudlaan 2 in Benthuizen.  Graag betalen met pin of gepast in contanten. Bestel de soep voor 14 februari 12:00 uur via soepvoorzauan@gmail.com of bel 0619478785.


Themabijeenkomst over vriendschap

Zoetermeer - Hoe houd je je relaties positief en gezond? Een trainer van Indigo Preventie verzorgt maandagmiddag 14 februari een themabijeenkomst over vriendschap. Tijdens deze bijeenkomst ga je met andere deelnemers in gesprek over vriendschap en wissel je ervaringen en tips uit over het goed (onder)houden van relaties. De locatie is inZet Centrum, Rakkersveld 253 en de bijeenkomst duurt van 13:45 tot 15:00 uur. Deelname is gratis. Neem om je aan te melden of voor meer informatie contact op met Christine Advokaat door te mailen naar christine@stichtingpiezo.nl of te bellen naar 079-8885550.


Nieuwe leerlingen

Benthuizen - Nieuwe en oriënterende ouders zijn hierbij uitgenodigd om dinsdag 22 februari 2022 kennis te maken met School met de Bijbel. Vervangend directeur Niels de Jong en collega's zullen de school presenteren en er is gelegenheid om vragen te stellen. U bent 16:30 uur of 19:30 uur welkom. We stellen het op prijs als u zich vooraf aanmeldt via een bericht naar: directie@smdb-mantum.nlSchool met de Bijbel, Graaf van Bloisstraat 25, 2731 AC Benthuizen. www.smdb-mantum.nl


Beter ontspannen?

Zoetermeer - Tijdens de themabijeenkomst bij inZet Meerzicht op maandagochtend 21 februari zal een trainer van Indigo Preventie voorlichting komen geven over ontspannen. De trainer leert je wat het effect is van spanning en ontspanning op je lichaam. Ook zul je tijdens de bijeenkomst verschillende ontspanningstechnieken oefenen. De bijeenkomst duurt van 10:00 tot 12:00 uur. Deelname is gratis. Het adres is Uiterwaard 21.

Neem om je aan te melden of voor meer informatie contact op met Sabina Geusebroek via sabina@stichtingpiezo.nl of via 079-3229453.