Overhandiging van boeken door voorzitter Martin van der Heijden aan leerling Fnan!
Overhandiging van boeken door voorzitter Martin van der Heijden aan leerling Fnan!

Rotary doneert boeken aan Piëzo

Zoetermeer - Rotaryclub Zoetermeer heeft het motto van stichting Piëzo: “meedoen in de maatschappij staat voorop”, mogen ondersteunen met een gift waar veel kinderen en jong volwassenen plezier van hebben. 

Gelijke kansen voor iedereen en elkaar helpen waar nodig staat ook voor Rotary hoog in het vaandel.  Lezen is leren en leren is waardevol! Dankzij een gulle boekendonatie van Rotary Zoetermeer kon Stichting Piëzo kinderen en jongeren van alle leeftijden blij maken met een boek. 

Bij Stichting Piëzo staat meedoen in de maatschappij voorop. Taal en lezen zijn daarbij belangrijke vaardigheden. Stichting Piëzo organiseert veel projecten en activiteiten waarbij kinderen en jongeren in aanraking komen met taal, zoals onder andere de VoorleesExpress en de Studieplekken. 

De mooie prentenboeken uit het pakket zijn inmiddels uitgedeeld aan de gezinnen die meedoen met de VoorleesExpress. Kinderen van de Studieplekken op IKC De Meerpaal en Basisschool De Regenboog vermaken zich met de boeken voor jonge lezers. De boeken voor jongvolwassenen worden gelezen door de MBO-studenten die onder andere stage lopen bij Stichting Piëzo