Rabo ClubSupport

Benthuizen - Iedereen verdient een club. Het is als een tweede thuis. Een plek waar je elkaar ontmoet, elkaar sterker maakt en helemaal jezelf kunt zijn. Daarom steunt Rabo Clubsupport lokale clubs. Dat is goed voor de club & geweldig voor de buurt. Voetbalvereniging BSC’68 heeft uw stem nodig, want iedere stem is geld waard. De vereniging speelt een actieve rol voor de lokale maatschappij, zo beoordeelt ook de Rabobank. Daarom geven zij graag financiële steun. Klanten en leden vanaf 12 jaar bepalen welke verenigingen een bijdrage krijgen. Iedere stem is dus geld waard! Als coöperatie geeft Rabobank jaarlijks een deel van de winst terug aan de maatschappij. De leden van de bank hebben inspraak op de verdeling van dat deel. BSC’68 uit Benthuizen spaart voor de activiteiten tijdens het Jeugdkamp Voetbal. Stemmen kan in de stemperiode tussen maandag 4 en maandag 25 oktober 2021. Klanten en leden van de bank kunnen via de website of de app van de Rabobank vijf stemmen uitbrengen, waarbij u maximaal twee stemmen per club kunt uitbrengen. Op de website www.bsc68.nl staat hoe u kunt stemmen.


Voeding en sterke botten

Zoetermeer - Wat heeft voeding met sterke botten te maken? Hoe kun je gezonde keuzes maken en niks tekortkomen in jouw voeding? Tijdens de bijeenkomst met de diëtist van Goudenhart vertelt zij hier alles over. Uiteraard is er voldoende ruimte om alle vragen over voeding te stellen. De bijeenkomst is op dinsdag 12 oktober van 13.45 uur tot 15.00 uur bij Piëzo in Wijktuin Noordhove (Da Sangalloruimte 10). Neem voor meer informatie en om je aan te melden contact op met Odette Panneman, sociaal cultureel werker in Wijktuin Noordhove, odette@stichtingpiezo.nl of 06 36019137.


Bingo

Zoetermeer - Op vrijdag 8 oktober wordt, onder de vlag van Palet Welzijn, weer een bingo voor senioren georganiseerd in het recreatiecentrum aan de Bijdorplaan 471. Gezien het feit dat in het kader van de versoepelingen van de coronamaatregelen, de regel dat 1,5 meter onderlinge afstand moet worden gehouden, is geschrapt, kunnen nu weer tafels aan elkaar worden geschoven en met meer dan twee personen aan één tafeltje worden gezeten. De bingo begint om 13.45 uur.