Maatjes gezocht

Zoetermeer - Vrijwilliger Thuis zoekt mensen die een ander willen helpen. Iets voor u?

Naar buiten
Een 70-jarige vrouw die een aantal hersenbloedingen heeft gehad is sinds 3 jaar weduwe. Na het overlijden van haar man is ze naar haar huidige appartement in Buytenwegh-de Leijens verhuisd, maar heeft daar niet echt meer contacten kunnen opbouwen door haar gezondheidsbeperkingen. Mevrouw is een hele lieve, vriendelijke dame. Ze zou zo graag weer eens naar buiten kunnen in de rolstoel , boodschappen doen, naar het parkje in de buurt of iets anders gezelligs doen.

Mantelzorger ontlasten
Een 83-jarige man in Rokkeveen is door een aantal hersenbloedingen verlamd, volledig rolstoelafhankelijk en heeft veel pijn. Zijn echtgenote is 24/7 zijn mantelzorger en is hierdoor zwaar belast. Wie zou 1x per 1-2 weken op een doordeweekse dag meneer even gezelschap willen houden? Het zou mevrouw de gelegenheid te geven even iets voor zichzelf te doen.

Interesse? Mail naar vrijwilligerthuis@meezhn.nl of bel 06 10646765. Zijn deze vacatures niet passend voor u, maar zou u wel graag voor iemand een maatje willen zijn voor enkele uren per 1 of 2 weken ook dan bent u welkom. Dan kijken we samen naar een passende match.