Concert Pete Morton

Zoetermeer - Pete Morton verzorgt vrijdag 16 oktober een concert bij Studio Citta .

Pete Morton is een evenwichtskunstenaar die goochelt met tempo, melodie, tekst en gevoelsnuances. In ‘Related To Me', met fascinerende vioolbegeleiding, klinkt sarcasme door. In ‘Good Enough For Me' en het sublieme ‘The Café Song', met bluesy accordeon, combineert hij wijsheid met een observerend schildersoog, gebald in die ene zin ‘I see the endless road in everybody's face’.
De songs van Pete Morton zijn een amalgaam van aanklacht, ballade, journalistiek en poëzie, zodat je bij elke beluistering nieuwe zaken opvallen. Bij Morton draait het levenswiel gestaag en bij elke omwenteling of nieuw album word je verrast door een nieuwe invalshoek ‘als van op de vleugels van langzaam dansende engelen’
Afgelopen jaar was hij voor het eerst in Studio Citta met een werkelijk overweldigend concert. Waarin muziek en sfeer zo inspirerend en gezellig waren. Hedendaagse problemen met een vriendelijke humor en filosofische benadering komen in zijn muziek aan de orde. Hij is kritisch op een vriendelijke manier haalt niet neer maar zet aan om positief te denken en maakt duidelijk dat het tijd is voor een omzwaai
Hij heeft niet alleen politieke thema’s, hij heeft een repertoire uit het hele leven van liefde, wereldnieuws tot persoonlijke verhalen.
Gewoon met een akoestische gitaar en een krachtige heldere stem vult hij de zaal en maakt er een hele goede muzikale avond van, die nog een hele tijd bij je blijft.

De kosten voor deze avond bedragen inclusief koffie en thee € 15,De studio gaat om 19.30 uur open en het concert begint om 20.00 uur.