Steun bij verlies bij Humanitas

Zoetermeer - Het verliezen van een partner is een ingrijpende gebeurtenis. Het delen van ervaringen kan verlichting bieden bij het verwerken van het verdriet. Om dit te ondersteunen, start Humanitas Zoetermeer vanaf maandag 8 november een lotgenotengroep voor mensen die hun partner hebben verloren.

Het zijn zes bijeenkomsten, die worden geleid door vakbekwame vrijwilligers. Op maandagochtend van 10:00 - 12:00 uur komt de groep bij elkaar. Neem voor meer informatie contact op met Cobie van Gemerde, Coördinator Steun bij Verlies, 06-51230979 of via cobievangemerde@humanitaszoetermeer.nl


Wegen & meten bij inZet Centrum

Zoetermeer - Op donderdag 14 oktober is er weer een inloopspreekuur wegen en meten. Naast wegen en meten geeft de diëtist van Goudenhart advies over gezonde voeding, afvallen of aankomen. De diëtist kan je adviseren over een voor jou passend gewicht en daarbij behorende gezonde eetgewoonten.
Deelname aan het inloopspreekuur van de diëtist is gratis. Kom tussen 14.00 en 14.45 uur naar InZet Centrum, Rakkersveld 253.

Op hetzelfde tijdstip vindt ook de activiteit samen eten plaats. De kosten voor het samen eten bedragen 4 euro, contant te betalen of met gebruik van de ZoetermeerPas.

Voor meer informatie of om aan te melden voor het samen eten kunt u contact opnemen met AnneMarie Hut via annemarie@stichtingpiezo.nl of 079-8885550.


Positieve gezondheid en voeding

Zoetermeer - Vegetarisch, veganistisch en biologisch eten. Wat zijn de verschillen en overeenkomsten tussen deze eetgewoonten? Hoe kun je gezonde keuzes maken en toch niks te kort komen?
Tijdens de thema-ochtend Positieve gezondheid en voeding op donderdag 14 oktober bij inZet Buytenwegh & De Leyens zal de diëtist van Goudenhart hier over komen vertellen. Uiteraard is er ook ruimte om vragen te stellen aan de diëtist over gezond eten en leven. Zij heeft veel tips.

De bijeenkomst is van 9:15 tot 11:15 uur bij het inlooppunt van inZet Buytenwegh & De Leyens aan de César Franckrode 64. Neem om je aan te melden of voor meer informatie contact op met Natalia Sadinska via natalia@stichtingpiezo.nl of 06-46863212.