Geen intocht in Stadshart bij de rolstoelvierdaagse

Zoetermeer - Na een jaar overgeslagen te hebben komt hij er dit jaar weer aan; de jaarlijkse rolstoelvierdaagse! Ditmaal wordt het rol- en wandelspektakel gehouden van maandag 20 t/m donderdag 23 september. 

Er zijn verschillende startpunten bij o.a. diverse WelThuis locaties in Zoetermeer. Om ook dit jaar weer een succes te maken van de rolstoelvierdaagse worden nog begeleiders voor één of meerdere dagen gezocht om deelnemers met hun rolstoel te duwen, en begeleiders die kunnen helpen met het verkeer. Bent u slecht ter been of afhankelijk van een rollator of rolstoel? Dan bent u van harte welkom om mee te gaan! Eventueel kan een leenrolstoel en/of een vrijwilliger worden geregeld. Deelname kost € 7,-.
Het vertrek is vanaf verschillende locaties voor de route van ongeveer 2,5 tot 5 kilometer. Op donderdag 23 september is de laatste dag van de vierdaagse. Vanwege de hoge besmettingsrisico's van de Deltavariant van het coronavirus is besloten om geen centrale intocht in het Stadshart te doen. Wel is er op donderdag op kleine schaal een klein feestje per (start)locatie. Uiteraard wordt ook hierbij rekening gehouden met de dan geldende coronamaatregelen.
De organisatie is ook op zoek naar mensen die kunnen helpen om de groepen te begeleiden met betrekking tot het verkeer. Bel of mail met Sandra van der Geer op 06 42 252 613 of s.vandergeer@paletwelzijn.nl